Get URL

Ny i bestyrelsen

Activity no: 0009-22-01-07
03-11-2022 at 17:15 - 20:30
Mødesalen i KAB-huset
Enghavevej 81
2450 - København SV

Enrollment

Enrollment deadline: 27-10-2022 at 23:59
Cancellation deadline: 27-10-2022 at 23:59
There are 28 free seats Enroll
Deltager 0.00 DKK 

Ny i bestyrelsen

Er du ny i bestyrelsen og vil gerne vide mere om, hvad det indebærer? Eller trænger du til en opdatering på bestyrelsesarbejdet og den almene sektor? Så er dette kursus nok noget for dig. Vi anbefaler, at alle, der første gang vælges ind i en bestyrelse, deltager på enten webinaret eller på tilstedeværelseskurset. Derfor er det gratis.

Formål

Kurset er et grundkursus for nye bestyrelsesmedlemmer. Formålet med kurset er at give især nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer indsigt i, hvad den almene sektor er, og hvordan KAB og den enkelte boligorganisation samt boligafdeling er sammensat. Også relationen mellem KAB og boligorganisationen drøftes.

Herudover vil bestyrelsens og bestyrelsesmedlemmernes rolle og forpligtelser blive gennemgået, herunder afdelingsmødet for beboerne.

Målgruppe

Kurset er primært for nye bestyrelsesmedlemmer, men gamle bestyrelsesmedlemmer og beboere, der kunne rænke sig at involvere sig i bestyrelsesarbejdet og derfor gerne vil vide noget mere om det - er også meget velkomne.

Læringsmål – når kurset er afsluttet, har du:

  • Fået viden om den almene sektors baggrund og opbygning
  • Fået viden om administrationsorganisationen KAB’s baggrund og opbygning og relationen til boligorganisationer og afdelinger
  • Fået viden om afdelingsbestyrelsens roller, ansvar og pligter på forskellige niveauer også i forhold til beboerne og afdelingsmødet
  • Fået gennemgået snitfladerne mellem afdelingsbestyrelsen, boligorganisationen, ejendomskontoret og KAB

    Indhold og emner

  • Den almene sektor
  • KAB – en almen administrationsorganisation
  • Afdelingsbestyrelsen og boligorganisationen
  • Snitflader for opgavefordeling og samarbejde

Underviser

Per Faurby, KAB

Praktisk
Per vil stå klar ved døren når du ankommer til KAB, Enghavevej 81, 2450 København SV. Der vil blive serveret lidt let at spise.