VIGTIG INFORMATION OG TILMELDING TIL SENIOROPHOLD

Bemærk: Der er åbent for tilmelding fra den 25. januar - 22. februar 2022
- det er ikke muligt at tilmelde sig efter den 22. februar 2022.


Velkommen til årets seniorophold med KAB-fællesskabet den 19. – 24. september 2022
I år genbesøger vi Rude Strand Højskole, der ligger i Odder med udsigt til Tunø og Samsø, midt i en af Danmarks skønneste områder. Her er et rigt fugleliv og en dejlig badestrand lige uden for døren.

Hvem kan tilmelde sig senioropholdet?
For at deltage på senioropholdet, skal du være 55+ og bo i en KAB-administreret boligafdeling. Husk ved tilmelding at skrive, hvis du har allergier, er gangbesværet eller der er andre hensyn der skal tages.

Årets program Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer
Du kan se programmet her
: Program Seniorophold 2022.docx

Hvad koster senioropholdet?
Der er forskellige værelsestyper på Rude Strand Højskole og derfor også forskellige priser. Tilskuddet fra dit boligselskab er indregnet i nedenstående priser. Ligeledes er overnatning, fuldt program, forplejning samt transport til og fra København. Hvis der ikke er flere værelser tilbage af præcis den type du har ønsket, kontakter vi dig for at høre, om du ønsker en anden mulighed.

Enkeltværelse uden havudsigt - to værelser deler bad og toilet 4.550 kr.
Enkeltværelse med havudsigt - to værelser deler bad og toilet 4.950 kr.
Enkeltværelse med bad og havudsigt 5.550 kr.

Dobbeltværelse med bad og hav-kig 4.550 kr. pr. person


Tilmelding
Du tilmelder dig nederst på denne side - senest den 22. februar 2022. Herefter gennemgår vi ansøgningerne, og du vil derefter få besked fra Rude Strand Højskole, om du har fået plads. Vi vil i den forbindelse videregive din oplysninger til Rude Strand Højskole.

Betaling:
Du modtager en faktura fra Rude Strand Højskole.

Forsikring
Rude Strand Højskole anbefaler at tegne en afbestillingsforsikring hos Europæiske Rejseforsikring. De kan kontaktes på telefon 33 25 25 25.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på kurser-beboervalgte@kab-bolig.dk eller ringe til os alle hverdage mellem kl. 10.00 - 11.30 fra den 25. januar - 22. februar 2022 på tlf. 38 38 18 35