Forside


Velkommen til SafetyNets kursuskatalog. Her kan du finde standardkurser til administratorer i SafetyNet. Kurserne er inddelt i moduler, så du kan nøjes med at melde dig på de moduler, du arbejder med. Kurserne foregår i
henholdsvis København og Fredericia eller over nettet på Teams.

Lidt om standardkurserne

Til kurserne får du en grundig gennemgang af alle funktionsmulighederne i det enkelte modul. Efter kurset har du et overblik over SafetyNets mange muligheder, og du har værktøjerne til at benytte disse. Desuden giver kurserne dig adgang til gratis, dansk support, som står klar til at hjælpe dig, når du løber ind udfordringer.

Hvad menes der med standardkurser? Når vi omtaler disse kurser som standardkurser, er det, fordi vi til kurset tager udgangspunkt i en standardopsætning af SafetyNet. Jeres SafetyNet har måske kundetilpassede navne og bruges forskelligt. Det vil også sige, at vi måske gennemgår nogle funktioner, I ikke benytter, men måske kan komme til at benytte. Med standardkurser kan der være kursister fra flere forskellige organisationer, og derfor kan vi udbyde dem til en billigere pris end den, der gælder, når vi sender en underviser ud til din organisation.

Lidt om dig
Du er administrator i SafetyNet, hvilket vil sige, at du er mere end blot en bruger i SafetyNet, men også har adgang til at lave opsætning i jeres system, som f.eks. e-mailskabeloner, kategorier og meget mere. Måske har du arbejdet i SafetyNet før enten som bruger, superbruger eller administrator, men der er mange af funktionerne, du ikke føler dig tryg ved at bruge. Måske er du helt ny til systemet og aftager administratoransvaret fra en tidligere kollega.

Hvis du vil klædes på til at benytte SafetyNet på administratorniveau er dette kurserne til dig.Tilmelding til kursus
For at tilmelde dig til et kursus, kan du finde det frem via menuen, "Emner". En mulighed er også at tilgå "Søgningen" eller ved at klikke på en måned i "Kursuskalenderen".

Efter tilmelding
Er du allerede tilmeldt eller har gennemført kurser, kan du logge på og se din kursushistorik. Klik på ikonet med hængelåsen eller på Log ind i øverste højre hjørne for at logge dig på. Har du endnu ikke et login, så klik på Glemt/ny adgangskode i loginbilledet og indtast din e-mail og en sikkerhedskode, så vil du modtage en e-mail med dine loginoplysninger.

Du vil efter gennemført undervisning modtage kursusbevis og mulighed for at evaluere kurset. Kursusmaterialet vil ligge tilgængeligt til dig, når du logger ind her på kursuskataloget.

Find vejledninger og spørgsmål og svar i menuen til venstre
Har du brug for vejledning/afbudsregler eller har du spørgsmål, kan du finde hjælp i menuen, "Emner".